Zevende editie

11-13 november 2022

Wat gaan we doen:

Het weekend begint vrijdagmiddag met een inloop tussen vier en zes uur. Dan nuttigen we een gezamenlijke maaltijd, waarna rond acht uur de eerste zangrepetitie is. Na afloop kun je uiteraard verder kennismaken met iedereen.

Zaterdagmorgen volgt een tweede repetitie. De middag is vrij in te vullen. Om uit te rusten of je maakt een wandeling over het strand en geniet van een lekkere chocolademelk met slagroom op een van de vele verwarmde terrassen! 

Zaterdagavond hebben we nog een repetitie en we sluiten zondagmorgen ook af met een laatste afrondende bijeenkomst. Daarna is er 's middags een korte uitvoering van wat er allemaal geleerd is. 

Voorwaarde voor deelname is dat je het gehele weekend aanwezig bent van vrijdagnamiddag tot en met het concert op zondagmiddag. 

De kosten

Je betaalt 235 euro als je voor 1 mei 2022 intekent en betaalt. Daarna is het 250 euro. De betaling moet voor 1 september 2022 binnen zijn. Daarbij is inbegrepen een warme maaltijd op vrijdagavond, twee keer ontbijt en lunch, koffie en thee en vier oefensessies op vrijdagavond, zaterdag en zondag. En heel veel lol!

Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, vindt er een selectie plaats door de organisatie. We hanteren ten aanzien van corona het overheidsbeleid.