Het weekend begint vrijdagmiddag met een inloop tussen vier en zes uur. Dan nuttigen we een gezamenlijke maaltijd, waarna rond acht uur de eerste zangrepetitie is. Na afloop kun je uiteraard verder kennismaken met iedereen.

Zaterdagmorgen volgt een tweede repetitie. De middag is vrij in te vullen. Om uit te rusten of je maakt een wandeling over het strand en geniet van een lekkere chocolademelk met slagroom op een van de vele verwarmde terrassen! November is op Ameland Kunstmaand, dus op veel locaties is kunst te zien en beleven.

Zaterdagavond hebben we nog een repetitie en we sluiten zondagmorgen ook af met een laatste afrondende bijeenkomst. Daarna is er 's middags een kort concert van wat we allemaal geleerd hebben. 

Aantal deelnemers

Minimaal 24, maximaal 32 deelnemers, verdeeld over de acht stemgroepen:  sopraan 1, mezzo sopraan, alt 1 en 2, tenor 1 en 2, bariton, bas. De ideale verdeling is vier zangers per stemgroep.

Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, wordt gekeken naar de kwaliteiten en de ervaring. Bovendien willen we elk jaar een aantal nieuwe aanmelders toelaten.

Kosten

Je betaalt 275 euro als je voor 1 mei 2024 intekent en betaalt. Daarna is het 285 euro. De betaling moet voor 1 september 2024 binnen zijn. Daarbij is inbegrepen een warme maaltijd op vrijdagavond, twee keer ontbijt en lunch, koffie en thee en vier oefensessies op vrijdagavond, zaterdag en zondag. En heel veel lol!

Waar is het?

In groepsaccommodatie Blierherne bij Nes op Ameland. Een in 2010 gebouwde locatie. Je slaapt met minimaal drie personen op 4-persoons kamers of op een van de twee slaapzalen.  Bekijk de accommodatie op www.blierherne.nl

De kleine lettertjes...

Daar doen we niet aan, dus hieronder alles nog een keer op een rijtje:

- De prijs van Ameland Acappella 2024 bedraagt 275 euro en moet voor 1 mei 2024  betaald zijn. Daarna is de prijs 285 euro. De betaling moet voor 1 september 2024 binnen zijn.
- De deelnemers worden geselecteerd uit alle mensen die zich aanmelden. Daarbij wordt gekeken naar de stemverdeling en het aantal keren dat iemand al eerder heeft deelgenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een eerdere deelname is geen garantie voor deelname. 
- Mocht je verhinderd zijn of tijdens het weekend ziek worden, dan kunnen we je inschrijfgeld niet restitueren, tenzij de leeggevallen plek door een ander kan worden ingenomen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering. 
- Overnachten op Blierherne is onlosmakelijk verbonden aan het weekend. Je kunt dus niet elders slapen. 
- Je bent het gehele weekend, van vrijdagmiddag 16.30 uur tot zondagmiddag 15.00 uur aanwezig. Later arriveren of eerder vertrekken kan niet, calamiteiten daargelaten. 
- Je slaapt met minimaal drie mensen op een 4-persoonskamer op de benedenverdieping of op een van de 12-persoonsslaapzalen boven.
- Je vrijwaart de organisatie van claims, mocht zich een onverwachte calamiteit voordoen.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.