Het weekend begint vrijdagmiddag met een inloop tussen vier en zes uur. Dan nuttigen we een gezamenlijke maaltijd, waarna rond acht uur de eerste zangrepetitie is. Na afloop kun je uiteraard verder kennismaken met iedereen.

Zaterdagmorgen volgt een tweede repetitie. De middag is vrij in te vullen. Om uit te rusten of je maakt een wandeling over het strand en geniet van een lekkere chocolademelk met slagroom op een van de vele verwarmde terrassen! November is op Ameland Kunstmaand, dus op veel locaties is kunst te zien en beleven.

Zaterdagavond hebben we nog een repetitie en we sluiten zondagmorgen ook af met een laatste afrondende bijeenkomst. Daarna is er 's middags een kort concert van wat we allemaal geleerd hebben. 

Voorwaarde voor deelname is dat je het gehele weekend aanwezig bent van vrijdagnamiddag tot en met het concert op zondagmiddag. 

Aantal deelnemers

Minimaal 24, maximaal 32 deelnemers, verdeeld over de acht stemgroepen:  sopraan 1, mezzo sopraan, alt 1 en 2, tenor 1 en 2, bariton, bas. De ideale verdeling is vier zangers per stemgroep.

Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, wordt gekeken naar de kwaliteiten en de ervaring. Bovendien willen we elk jaar een aantal nieuwe aanmelders toelaten.

Kosten

Je betaalt 275 euro als je voor 1 mei 2023 intekent en betaalt. Daarna is het 285 euro. De betaling moet voor 1 september 2023 binnen zijn. Daarbij is inbegrepen een warme maaltijd op vrijdagavond, twee keer ontbijt en lunch, koffie en thee en vier oefensessies op vrijdagavond, zaterdag en zondag. En heel veel lol! Een annuleringsverzekering kun je eventueel zelf afsluiten!

Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, vindt er een selectie plaats door de organisatie. We hanteren ten aanzien van corona het overheidsbeleid. 

Waar is het?

In groepsaccommodatie Blierherne bij Nes op Ameland. Een in 2010 gebouwde locatie. Je slaapt met minimaal drie personen op 4-persoons kamers of op een van de twee slaapzalen.  Bekijk de accommodatie op www.blierherne.nl

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.